CORMACH - EEN REIS DIE BEGON IN 1960

Het bedrijf werd in 1960 opgericht door Ernesto Comensoli. Destijds was de productie gericht op hydraulische grasmaaiers, zelfrijdende laders voor schroot, graafmachines en landbouwvoeders. De productie van vrachtwagenkranen begon in 1975 en werd al snel de core business van het bedrijf. In een paar jaar tijd ontwikkelde Cormach specialistische expertise en werd het een internationale benchmark, met succes in meer dan 50 markten over de hele wereld.

CREATIVITEIT EN TECHNOLOGIE MADE IN ITALY

 
 

Onze kranen en hun samenstellende delen zijn het resultaat van Italiaanse creativiteit en techniek. Het volledige productieproces vindt plaats in onze faciliteiten waar we alle noodzakelijke fasen uitvoeren, zoals constructieve staalbewerkingen, lasersnijden, buigen, robotlassen, assemblage en testen. We hebben sterk geautomatiseerde opslagfaciliteiten en een volledig gevuld magazijn voor reserveonderdelen.

OP MAAT GEMAAKTE KRANEN
Onze kranen kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende eisen met betrekking tot laad- en verplaatsingsprestaties en leveren de maximale technologische kwaliteit en gewild ontwerp. De oneindige hoeveelheid beschikbare productconfiguratie-opties stelt ons in staat om te stellen dat al onze kranen op maat zijn gemaakt voor elke klant.
CORMACH NEDERLAND
Naast het doel om geavanceerde technologische expertise te ontwikkelen, heeft Cormach altijd kunnen rekenen op een netwerk van betrouwbare partners en dealers als essentieel beschouwd. Hierdoor heeft het een efficiënt en wereldwijd verkoopnetwerk. Voor Nederland heeft Cormach gekozen voor Rusch Cranes & Trailers bv als officiële dealer voor Cormach kranen in Nederland. Rusch Cranes & Trailers is onderdeel van de RUSCH GROEP , die net als Cormach kwaliteit hoog in het vaandel heeft met Hoge kwaliteit reparaties aan mobiele kranen, wereldwijde inspecties van kranen op offshore locaties en ontwerp en bouw van speciale sloopmachines. De expertise van Rusch gaat terug tot 1991.
ONZE KRANEN
LIGHT-DUTY RANGE
MEDIUM-DUTY RANGE
HEAVY-DUTY RANGE
TELESCOPIC CRANES
LORRY CRANES
DEFENCE CRANES
RAIL INDUSTRY
MARINE CRANES
OVER CORMACH
HOME
OVER ONS
ONZE TECHNOLOGIE
CONTACT

Cormach Nederland

by Rusch Cranes & Trailers B.V.

Aambeeld 4 1671 NT Medemblik