CORMACH – ONZE TECHNOLOGIE

 
In meer dan 60 jaar ervaring heeft onze kennis een niveau bereikt dat betekent dat Cormach de internationale maatstaf heeft gezet in de kraanindustrie.

De ontwerp- en productiefasen van onze modellen zijn te danken aan de effectieve combinatie van technisch onderzoek, geavanceerde apparatuur en bekwame handen. Allemaal gemaakt in Italië natuurlijk.

De betrouwbaarheid en efficiëntie van Cormach-kranen zijn het resultaat van een vruchtbare combinatie van elementen.

ONZE KRACHT: DE DUBBELE HOOFDGIEK

Onze kranen zijn voorzien van de exclusieve  DUBBELE HOOFDGIEK, die een optimale giekstabiliteit garandeert en uitzonderlijke capaciteiten mogelijk maakt, zelfs op aanzienlijke werkhoogten.

Ons systeem met zijn dubbele toren- en giekopstelling maakt de constructie stijver en stabieler. Dit betekent operationele precisie die ongeëvenaard is.

Al onze kraanaccessoires,inclusief jibs en lieren , bevinden zich binnen de torenopstelling. De totale diepte van de kraan blijft echter hetzelfde .

ALLE CORMACH KRANEN ZIJN UITGERUST MET EEN SLEWING UNIT

 
Ons exclusieve ontwerp betekent dat we een TOREN STEUNBASIS kunnen hebben die veel groter is in vergelijking met vergelijkbare producten, terwijl de totale afmetingen compact blijven. Ongeëvenaarde robuustheid en werkprecisie.

SEMI-INTEGRAL FRAME EN X STABILISERS

Door semi-integrale frames te gebruiken uit de serie 71000 E is het mogelijk de totale hoogte van onze kranen te verkleinen .

Het X stabiliseer systeem, als optie verkrijgbaar bij onze kranen uit de 110000E-serie. Verhoogt de capaciteit van onze kranen aanzienlijk in gebieden waar dat anders niet het geval is.

STABILITEITS CONTROLE
Steeds meer landen vragen om een ​​systeem waarbij alle stabilisatoren in contact staan ​​met de grond, om de kraan veiliger te maken. De klanten van Cormach kunnen kiezen tussen twee elektrisch-hydraulische systemen (Level 1 en Level 2) en een volledig elektronisch systeem (Level 5SF).

Stabilisatorcontrole – niveau 1 EM

Volledig elektrisch-hydraulisch.
Zonder het gebruik van elektronica.

Stabilisatorcontrole – niveau 2 EM

Volledig elektrisch-hydraulisch. Zonder het gebruik van elektronica.Stabilisatorcontrole – niveau 5 SF
Volledig elektronisch. Hierdoor hebben we oneindige capaciteitstabellen als functie van de positie van de stabilisator. Talrijke details worden weergegeven op het display van de afstandsbediening.
 
ONZE KRANEN
LIGHT-DUTY RANGE
MEDIUM-DUTY RANGE
HEAVY-DUTY RANGE
TELESCOPIC CRANES
LORRY CRANES
DEFENCE CRANES
RAIL INDUSTRY
MARINE CRANES
OVER CORMACH
HOME
OVER ONS
ONZE TECHNOLOGIE
CONTACT

Cormach Nederland

by Rusch Cranes & Trailers B.V.

Aambeeld 4 1671 NT Medemblik